Uz naše 1na1 ili grupne treninge, otključajte svoj fizički potencijal, dosegnite svoje maksimalne performanse i popravite celokupno kako fizičko, tako i mentalno zdravlje.

+381-069-21-15-963 Oblakovska 61a, 11000 Beograd office@tegetfit.com
Pratite nas
h

Šta će se dogoditi ako ne treniraš leti?

Šta će se dogoditi ako ne treniraš leti?

Krenuli su odmori, to nas posebno raduje. Posle one neizvesne prethodne godine svima nam je to potrebno.  Odmor je ok i u trenažnom procesu, ali je problem ako se oduži. Znaš koliko ti je teško da se vratiš na treninge posle 3 preskočena treninga, zamisli kako je posle 2 meseca. Jedna loša navika vuče drugu, počneš da uživaš u hrani, ne obazireš se na sastav i količinu.

I uskoro…kg se vraćaju.

Kako sve obaveze kreću u septembru, dok se priviknete, ti ćeš se vratiti na treninge u oktobru. Nastupiće normalno upale, i pravićeš pauzice. Taman kad se malo uhodaš idu praznici i Nova Godina. Opet izazovan period godine, ako nisi postavila dobro temelje za zdrave navike. Samo pomisli kako bi prošla ova godina, kako bi se osećala!?

Zato drage dame, odušak je ok, ali nema prestanka. To nam je stil života. Da li je leto ili praznici, mi tako živimo

Pored izgleda, aktivnost je nešto što nam produžava život. A osim toga, sa našim zanimljivim ženama ti ćeš jedva čekati da dođeš na trening

DODAJ KOMENTAR