Uz naše 1na1 ili grupne treninge, otključajte svoj fizički potencijal, dosegnite svoje maksimalne performanse i popravite celokupno kako fizičko, tako i mentalno zdravlje.

+381-069-21-15-963 Oblakovska 61a, 11000 Beograd office@tegetfit.com
Pratite nas
Motivated Teget header

L-Karnitin

L-karnitin

L-Karnitin

L-karnitin jedan je od najpopularnijih i najprodavanijih “sagorevača” masnih naslaga. Međutim, ono što ga već na početku razlikuje od drugih suplemenata koji obećavaju isti učinak jeste njegovo prirodno poreklo i usled toga – bezbednost za korišćenje.

L-karnitin je mikro nutrijent koji se sintetiše u jetri, bubrezima i mozgu, a putem krvi transportuje se do svih drugih delova i organa u telu.

L-karnitin prenosi masne kiseline u unutrašnjost ćelija, kako bi se one tamo iskoristile za stvaranje energije u mitohondrijama svih ćelija. S obzirom na to da L-karnitin ubrzava proces sagorevanja masti, postoje dokazi da deficit ovog suplementa prirodno dovodi do smanjene proizvodnje energije, a onda i posledičnog gomilanja masnog tkiva. L-karnitin je veoma interesantan suplement sportistima iz raznih sportova, bodibilderima ali i rekreativcima. 

Iz ove priče proizilazi i činjenica da L-karnitin poboljšava opšu, fizičku izdržljivost, koristeći salo kao izvor energije.

L-karnitin je veoma interesantan suplement sportistima iz raznih sportova, bodibilderima ali i rekreativcima. Naučno je dokazano njegovo dejstvo i pomoć pri izgradnji vitkog tela!

DODAJ KOMENTAR