Uz naše 1na1 ili grupne treninge, otključajte svoj fizički potencijal, dosegnite svoje maksimalne performanse i popravite celokupno kako fizičko, tako i mentalno zdravlje.

+381-069-21-15-963 Oblakovska 61a, 11000 Beograd office@tegetfit.com
Pratite nas
Intense Teget header

Grupni programi

MOTIVATED GRUPA

Program prilagodjen početnicima, vežbačima koji su se odlučili za HIIT princip treninga ali nemaju pređašnje iskustvo. Trening se bazira na osnovama HIIT-a, osposobljavanju za kasnije veće napore i intenzitet. Ukratko, škola funkcionalnog treninga.

Unapređenje zdravlja

Povećanje pokretljivosti

Oblikovanje tela

Smanjenje kilaže

Motivated Teget
Improved Teged

IMPROVED GRUPA

Trening prilagodjen vezbačima koji su već neko vreme upoznati sa HIIT načinom treninga ali nisu u mogućnosti da izvode sve pokrete, bilo pokrete iz gimnastike, weight liftinga, olimpijskog dizanja itd. Težine, intenzitet i komplikovanost višezglobnih pokreta su smanjeni/prilagođeni vežbačima.

Prilagođeno vežbačima

Povećanje pokretljivosti

Smanjen intezitet vežbi

Umanjena kompleksnost

INTENSE GRUPA

Trening bez ublažavanja intenziteta, prilagođen naprednim vežbačima i poznavaocima svih pokreta u HIIT-u. To podrazumeva propisane težine i ponavljanja, intenzitet, trajanje treninga kao i veštine gimnastike.

Za napredne vežbače

Propisane težine i ponavljanja

Visok intenzitet treninga

Gimnastičke vežbe i pokreti

Intese Teget
Mobility Teget

MOBILITY TRENING

Dva puta nedeljno, u trajanju od sat vremena, prateći jedan od vodećih Sistema funkcionalnog istezanja, imate priliku da svom telu pružite ono što je potrebno za napredak u fizičkoj spremi u potpunosti. Ovo je veme za odmor Vaših mišića I tetiva.

Smanjenje zamora mišića

Povećanje pokretljivosti

Ubrzanje procesa oporavka

Smanjenje rizika od povrede

CARDIO KICK BOX​

Cardio Kickbox je vrsta treninga namejena damama koje žele da na zabavan način, uz elemente Kickbox-a i fitnesa unaprede svoj fizički igled, snagu, izdržljivost i kondiciju. Cardio kickbox ima za cilj visoku potrošnju kalorija, ali ujedno i učenje osnove samoodbrane.

Poboljšanje izgleda

Povećanje izdržljivosti

Povećanje snage

Sticanje kondicije

Cardio Kickbox Teget
Weightlifting Teget

WEIGHTLIFTING

Weightlifting grupa je namenjena svima koji žele da unaprede tehniku izvođenja vežbi olimpijskog dizanja tegova. Fokus treninga će biti na usavršavanju tehničkih detalja na individualnom nivou, koji će ujedno imati prenos na ostale elemente funkcionalnog fitnesa.

Povećanje mišićne mase

Povećanje izdržljivosti

Povećanje celokupne snage

Visok intenzitet treninga

Bodybuilding Teget

INTENSE BODYBUILDING​

Intense Bodybuilding je trening koncipiran za ljude kojima je prioritet izgradnja mišićne mase i gubitak telesnih masti, tačnije rekompozicija tela. Koristimo bazične pokrete, a variramo intenzitet kroz broj ponavljanja, dužinu odmora, supersetove, drop setove i ostale alate koji se uspešno koriste godinama unazad u Bodybuilding svetu. Trenizni su intenzivni, ali prilagodljivi svakom članu u grupi. Tri treninga Intense Bodybuilding-a nedeljno omogućava da se uz minimalan rad telo stimuliše i naprave trajni rezultati.

Povećanje mišićne mase

Gubitak telesnih masti

Visok intenzitet treninga

Povećanje celokupne snage